BEREIKBAARHEID

Kamping Kitsch 2019 heeft een nieuwe stek gevonden op de grens tussen Kortrijk en Zwevegem. De beste manier om er te geraken, is met de fiets of met het openbaar vervoer. Heel wat straten worden afgesloten vanaf zaterdagochtend.

MET DE FIETS

Vlot naar Kamping Kitsch? Kom met de fiets! Parkeren kan gratis aan de ingang van het festival in een bemande fietsenstalling. Gemakkelijk, groen, gezond … Let op: wildgeparkeerde fietsen worden naar de fietsenstalling gebracht.

Fietskaart

MET DE TREIN

Reis je met de trein? Goed plan! Het dichtstbijzijnde treinstation is dat van Kortrijk. Daar staan onze gratis pendelbussen klaar om je naar het festivalterrein te brengen. Vertrek- en aankomsttijden van alle treinen kan je raadplegen op de handige reisplanner van de NMBS op detrein.be of in de NMBS-app.

MET DE BUS

Gratis pendelbussen
Tijdens het festival rijden gratis extra pendelbussen van het station van Kortrijk naar de festivalterrein tussen zaterdag 11u en zondag 2u

Leg je zelf een bus in?
Registreer je bus vooraf via KampingKitsch@sceltamobility.be. We sturen je een gedetailleerde wegbeschrijving en een voucher dat je toegang geeft tot de drop off- en pick upzone vlak bij het festivalterrein. Als je bus ter plaatse blijft, kan je parkeren op de parking van Kortrijk Expo voor 25 Euro in voorverkoop.

MET DE AUTO

Kom je met de auto of moto, dan is Kortrijk Xpo the place to be. Volg de signalisatie naar Kortrijk Xpo en naar Kamping Kitsch. Zowel de parking als de kiss & ride bevinden zich op de terreinen van Kortrijk Expo. Volg op de terreinen van Kortrijk Expo de aanwijzingen van de parkingstewards.

Parkeren
Parkeren kan enkel op de parkings van Kortrijk Xpo. Parking kost 15 EUR op de festivaldag en kan enkel via Bancontact / Visa betaald worden. Een parkingticket in voorverkoop kost 10 EUR. Parkeer je langs de weg, dan riskeer je om weggesleept te worden. Overnachten op de parking is niet toegelaten. Tot slot, laat geen waardevolle spullen achter in je auto. De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal of schade.

Kiss & Ride
Wil je liever een glas drinken, laat je afzetten of weer oppikken met de auto of taxi. Rij naar Kortrijk Expo waar een afzonderlijk zone ingericht is daarvoor. De officiële taxistandplaats van het festival bevindt zich ook aan Kortrijk Expo.