Lost and found KKC
REFUND KLOTEN

ONS CASHLESS SYSTEEM

Op het terrein zijn er verschillende laadpunten waar je geld op je bandje kan laden zowel met contant geld als met bankcontact. Hiermee kan je aan elke bar, eten en drinken kopen. Staat er na afloop van het festival nog geld op? De refundlink komt dinsdag 27augustus online op onze socials. Vanaf dan heeft u 10 dagen te tijd om uw refund aan te vragen. Na verwerking van alle aanvragen zullen de overgebleven kloten terugbetaald worden. De betaling zal dus plaats vinden vanaf 6 september.
>>>>>>>REFUNDS<<<<<<

TIMING

het festival start om 12u en duurt tot 24u

TICKETS

tickets kunnen aangekocht worden op http://bit.ly/KKC19ticket
indien u problemen heeft met uw ticket of uw aangekocht ticket niet meer kan terugvinden kan je contact opnemen met de helpdesk tickets@eventix.nl

TICKET WAVES

Wijf 1,2,3 en 4 zijn exact hetzelfde, het prijsverschil betekent hoe sneller je koopt hoe goedkoper, momenteel is enkel wijf 4 nog beschikbaar.

LEEFTIJD

De minimumleeftijd is 18 jaar. Jonger dan 18 op 24 augustus? Dan mag je nog niet binnen.

PARKEREN

Parkeren kan enkel op de parkings van Kortrijk Xpo. Parking kost 15 EUR op de festivaldag en kan enkel via Bancontact / Visa betaald worden. Een parkingticket in voorverkoop kost 10 EUR. Parkeer je langs de weg, dan riskeer je om weggesleept te worden. Overnachten op de parking is niet toegelaten. Tot slot, laat geen waardevolle spullen achter in je auto. De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal of schade.

Yes, yes, yes Kamping Kitsch Club hes a Woov epp!

Download het now to start plenning yur tijd et Kamping Kitsch Club: woov.com/kampingkitschclub
Make yur personel timetable and share it with your friends. Make a selfie of yur Kamping Kitsch Club outfit and drop het in a community chet. Plus ter is a hendy functie to find your friends end een interactive mep (cuming soon!) Heppy plenning! x

Barcode KKC app

OVERNACHTING / KAMPING

wij zijn een één-dags-festival dus organiseren we zelf geen camping en voorzien ook geen accommodatie om te overnachten. Het beste kan je checken bij de dienst toerisme en zoeken naar een air bnb, camping, hostel of hotel in de buurt van Kortrijk. Hier vind je genoeg zaken in, op het internet. De boodschap is rap zijn!

MINDERVALIDE

Het festival is toegankelijk voor mensen die mindervalide zijn. Er zijn speciale mindervalide toiletten voorzien op het festival ter hoogte van de EHBO post. Mindervalide gasten kunnen zich aanmelden op mindervalide@kampingkitschclub.be voor meer informatie/parkeermogelijkheden.

DRESSCODE

Kamping kitsch club is een verkleedfestival. Niet Verkleed = Niet Binnen. Thema is Kamping, witte sokken, marcellekes, new kids style, Johnny & Marina,…

LOCKERS

Er zijn lockers aanwezig op het festival

DRUGS

Kamping Kitsch Club hanteert een zero tolerantie mbt drugs op het festival. Wij werken nauw samen met de politie van Kortrijk. Elke inbreuk zal lijden tot een onmiddellijke overdracht aan de politie op het festival en een schorsing van het festivalterrein.

VERLOREN VOORWERPEN

Verloren voorwerpen zullen op het festival aan het LOST&FOUND infopunt verzameld worden. Na afloop van het festival zullen de overgebleven items worden overgedragen aan de politie van Kortrijk.
Adres: Oude-Vestingsstraat 2a, 8500 Kortrijk Telefoon: 056 23 96 11

DO

 • HAVE FUN !
 • MAKE LOVE !
 • SHOW RESPECT VOOR ELKAAR
 • DRINK MET MATE(N)
 • GEBRUIK ZONNECREME

DON’T

 • GEEN EIGEN DRANK, BLIKJES, FLESSEN,…
 • GEEN EIGEN ETEN, VOEDINGSWAREN,…
 • GEEN DRUGS OF ANDERE VERDOVENDE MIDDELEN
 • GEEN EXHIBITIONISME, KEEP YOUR DRIPPER, BEHIND THE ZIPPER…
 • GEEN ONGEWENSTE INTIMITEITEN / HANDTASTELIJKHEDEN
 • GEEN WAPENS, SELFIE STICKS, VUURWERK, SPUITBUSSEN,…
 • GEEN DOORVERKOOP VAN TICKETS
 • GEEN STAGE DIVE, CROWD SURF OF ANDERE GEVAARLIJKE STUNTS
 • GEEN AGRESSIE, DISCRIMINATIE, ONGEWENSTE INTIMITEITEN, HINDERLIJK EN/OF AANSTOOTGEVEND GEDRAG
 • GEEN RUGZAKKEN, FRIGOBOXEN,…
 • VERBODEN TE KAMPEREN OP OF ROND KAMPING KITSCH CLUB