Wat is Kamping Kitsch Club

CD StickerKamping Kitsch Club is het grootste verkleedfeest van België. De 9e editie, zaterdag 24 augustus 2019, zal in het Kortrijkse plaatsvinden. Op de kamping geldt er 1 regel: Wie niet verkleed is, komt er niet in! Voor de gelegenheid mogen de gasten in de rol kruipen van hun marginale alter-ego. Dompel voor 1 dag onder in de wereld van opgezette camino’s, keiharde ketelmuziekmuziek, Vlaamse schlagers, caravans, tuning cars, hamburgerkramen, pintjes, liters sangria, bonzaï tunes, marcellekes, witte kousen, frigoboxen, moddergevechten, miss wet t-shirt contests en veel meer.

Wat begonnen is als een klein feestje in Kitsch Club (Knokke), met een 100-tal vaste klanten en vrienden, is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot het grootste verkleedfeest van België. De vorige edities waren in recordtijd uitverkocht, de aftermovies werden heuse Youtube-hits en haalden de laatste keer het journaal en stonden in alle gazetten.

Niet enkel de outfits zijn aangepast, ook het muzikaal programma en de randanimatie. Vorige edities ging het publiek volledig uit de bol op Jodi Bernal, Get Ready, Willy Sommers, Danzel, Michael Jackson, jebroer, sylver, frans bauer, famke louise, 2unlimited….

Plezier staat centraal op Kamping Kitsch Club en dit op zaterdag 24 augustus 2019 van 12u tot middernacht. De ticketverkoop voor dit 1 daags verkleedfestival gaat van start op maandag 1 april om 12 uur smiddags via de Kamping Kitsch Club Facebook pagina

Lost and found KKC